Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΝέαΆννα Μπιθικώτση « Η Μεγάλη Συνάντηση », μια μουσική παράσταση με τα...

Άννα Μπιθικώτση « Η Μεγάλη Συνάντηση », μια μουσική παράσταση με τα αθάνατα τραγούδια των Μύθων, Γ. Μπιθικώτσης, Σ. Καζαντζίδης, Β. Μοσχολιού

 

Αύριο, Σάββατο 17 Ιουλίου στις 9 μμ θα λάβει χώρα με είσοδο ελεύθερη στη παραλία της Νέας Μάκρης η μουσική  παράσταση της αγαπημένης ΑΝΝΑΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ  με τα αθάνατα τραγούδια των μεγάλων συνθετών μας που ερμήνευσαν οι μύθοι:

ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ.

 

 

Πρόσκληση

 

Σας περιμένω για να σας ξαναθυμίσω μέσα από τις βιωματικές και ιστορικές μνήμες μου που θα αφηγηθώ, αλλά και να σας “επανασυστήσω” τις θρυλικές αυτές φωνές, μέσα από τη «Μεγάλη Συνάντηση», με τη Λαϊκή Ορχήστρα ” Α. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ” υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Στρατηγού. Τα τραγούδια θα αποδώσουν οι ανυπέρβλητοι τραγουδιστές : Ηλίας Κλωναρίδης, Θεοδοσία Στίγκα και Σωτήρης Δογάνης, προσεγγίζοντας με τον απαιτούμενο σεβασμό την τριάδα αυτή των κορυφαίων φωνών, σαν δείγματα της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Την παράσταση θα παρουσιάσει ο ηθοποιός – ποιητής Γιώργος Μπάρδης .

 

 

Ευχαριστώ θερμά το Δήμο Μαραθώνα, τη ΚΕΔΜΑ Μαραθώνα , και όλους όσους συνέβαλλαν πίσω από τα φώτα.

ΥΓ: Οι μουσικές μου παραστάσεις συνοδεύονται από τα κατάλληλα υγειονομικά μέτρα προστασίας τόσο για μας τους καλλιτέχνες όσο και για τους θεατές.

 

Ευχαριστίες

Στον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη

και τους αρωγούς την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Μαίρη Βιδάλη και τον Τομεάρχη Πολιτισμού-Περιφερειακό Σύμβουλο, αρμόδιο για τις θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα.

 

    Καλή επιτυχία! 

     Peakupnews

Agathi Revithi

 

 

 

- Advertisment -spot_img

Most Popular