Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΝέαΟλυμπιακοί αγώνες 2020 «Χρυσο-χάλκινες δροσιές με Ελληνική περηφάνια στο ΤΟΚΥΟ – Στέφανος...

Ολυμπιακοί αγώνες 2020 «Χρυσο-χάλκινες δροσιές με Ελληνική περηφάνια στο ΤΟΚΥΟ – Στέφανος Ντούσκος – Μίλτος Τεντόγλου – Λευτέρης Πετρούνιας»

Ο πρώτος καταγεγραμμένος εορτασμός των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαιότητα ήταν στην Ολυμπία, το 776 π.Χ. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή δεν ήταν και η πρώτη φορά που γίνονταν οι Αγώνες. Τότε οι Αγώνες ήταν μόνο τοπικοί και διεξαγόταν μόνο ένα αγώνισμα, η κούρσα του σταδίου.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι αθλητική διοργάνωση πολλών αγωνισμάτων που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια. Η καταγωγή των αγώνων είναι η Αρχαία Ελλάδα, και έχουν αναβιωθεί από τον Γάλλο βαρώνο Πιέρ ντε Κουμπερτέν και τον Έλληνα Δημήτριο Βικέλα στα τέλη του 19ου αιώνα. Οι Αγώνες της Ολυμπιάδας, γνωστοί και ως Θερινοί Ολυμπιακοί, τελούνται κάθε τέσσερα χρόνια από το 1896 και μετά, με εξαίρεση τις χρονιές κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων πολέμων και του έτους 2020 λόγω της πανδημίας του Covid-19. Το 1924 άρχισαν οι ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί, για χειμερινά αθλήματα. Από το 1994 οι χειμερινοί αγώνες δεν γίνονται πια ίδια χρονιά με τους Θερινούς Ολυμπιακούς.

Ιδιαίτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες

Οι Ιδιαίτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες για τα άτομα με αναπηρία οι οποίοι έλαβαν χώρα το έτος 2004 στην Αθήνα, οι Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες για τα άτομα με νοητική υστέρηση και πολλαπλές αναπηρίες οι οποίοι έλαβαν χώρα το έτος 2011 στην Αθήνα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες των κωφών οι οποίοι θα λάμβαναν χώρα το έτος 2013 στην Αθήνα, όμως ακυρώθηκαν εξαιτίας της Ελληνικής κρίσης χρέους.

 

Περισσότερα Βικιπαίδεια …

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΤΟΚΥΟ –  2020 

Χάλκινο μετάλλιο για τον «Λευτέρη Πετρούνια» στο αγώνισμα των κρίκων

 

                 

Ένα βηματάκι στην προσγείωση του μετά το πρόγραμμα που εκτέλεσε στέρησε από τον Λευτέρη Πετρούνια την ευκαιρία να στεφθεί και πάλι χρυσός Ολυμπιονίκης.

 Ο Έλληνας γυμναστής ήταν τρίτος στον τελικό των κρίκων των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο με 15.200 βαθμούς, και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, μία τεράστια επιτυχία για τον ίδιο μετά τα όσα πέρασε την προηγούμενη χρονιά, καθώς και για την Ελλάδα, που πανηγύρισε το δεύτερο μετάλλιο μέσα στην ίδια ημέρα, μετά το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος.

 Οι Κινέζοι Γιανγκ Λιού και Χάο Γιου πήραν το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα με 15.500 και 15.300 βαθμούς αντίστοιχα.

 Ο Έλληνα πρωταθλητής ήταν έβδομος στη σειρά του τελικού, αφού είχαν προηγηθεί οι δύο αθλητές της Κίνας. Γνώριζε την απόδοση των αντιπάλων του και κατά συνέπεια ποιά βαθμολογία θα του έδινε το χρυσό μετάλλιο, και κυνήγησε άλλη μια φορά την υπέρβαση.

 Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο τα έδωσε όλα, το πρόγραμμά του ήταν άψογο, όμως αυτή η αστάθεια στην έξοδο, αποδείχθηκε καταλυτική στην βαθμολογία.

 Η έκπληξη του αγώνα, ήταν ο έτερος Κινέζος, Χάο Γιού, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του και με 15.300 βαθμούς, άφησε εκτός βάθρου τον Γάλλο, Σαμίρ Σαϊντ.

 Η κατάταξη του τελικού, έχει ως εξής:

  1. Γιανγκ Λιού (Κίνα) 15.500 2. Χάο Γιού (Κίνα) 15.300 3. Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 15.200 4. Σαμίρ Σαϊντ (Γαλλία) 14.900 5. Ιμπραήμ Τσολάκ (Τουρκία) 14.866 6. Ντένις Αμπλιαζίν (Ρωσία) 14.833 7. Αντέμ Αζίλ (Τουρκία) 14.600 8. Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία) 14.133

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο (2016) ήθελε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στον τελικό των κρίκων και να ολοκληρώσει μια προσπάθεια που άρχισε το 2019, όταν και υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο. Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς ήρθε μερικές εβδομάδες πριν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα.

Ο Λευτέρης πέρασε πρώτος στον τελικό στους προκριματικούς με την υψηλότερη βαθμολογία, συγκεντρώνοντας πιο συγκεκριμένα 15.333 βαθμούς. O 30χρονος είναι ο τρίτος αθλητής στην ιστορία της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής με δύο προκρίσεις σε Ολυμπιακούς τελικούς, ύστερα από τον Ιωάννη Μελισσανίδη (1ος στις ασκήσεις εδάφους το 1996, 7ος στο άλμα το 2000) και τον Δημοσθένη Ταμπάκο (2ος στους κρίκους το 2000, 1ος στους κρίκους το 2004).

Η κατάταξη του τελικού
  1. Γιανγκ Λιου (Κίνα) 15.500
  2. Χάο Γιόου (Κίνα) 15.300
  3. Λευτέρης Πετρούνιας 15.200
  4. Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (Γαλλία) 14.900
  5. Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία) 14.866
  6. Ντενίς Αμπλιαζίν (Ρωσία) 14.833
  7. Αντέμ Ασίλ (Τουρκία) 14.600
  8. Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία) 14.13
Πίνακας μεταλλίων
Χώρα συμμετοχής:  Ελλάδα
Ενόργανη γυμναστική
Ολυμπιακοί Αγώνες
Χρυσό 2016 Ρίο Κρίκοι
Χάλκινο 2020 Τόκιο Κρίκοι
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής
Χρυσό 2015 Γλασκώβη Κρίκοι
Χρυσό 2017 Μόντρεαλ Κρίκοι
Χρυσό 2018 Ντόχα Κρίκοι
Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Ανδρών
Χρυσό 2017 Μπακού Κρίκοι
Ευρωπαϊκοί Αγώνες
Χρυσό 2015 Μπακού Κρίκοι
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών
Χρυσό 2015 Μονπελιέ Κρίκοι
Χρυσό 2016 Βέρνη Κρίκοι
Χρυσό 2017 Κλούζ Κρίκοι
Χρυσό 2018 Γλασκώβη Κρίκοι
Χρυσό 2021 Βασιλεία Κρίκοι
Χάλκινο 2011 Βερολίνο Κρίκοι
Μεσογειακοί Αγώνες
Χρυσό 2013 Μερσίνη Κρίκοι
Χρυσό Μπακού Κρίκοι

Ο Λευτέρης Πετρούνιας (Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 1990) είναι Έλληνας γυμναστής και ολυμπιονίκης με ύψος 1,64 μ. και μάζα  62 κιλών και διακρίνεται ιδιαίτερα στο αγώνισμα των κρίκων. Έχει αναδειχθεί χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης.

 

Χρυσό μετάλλιο για τον « Μίλτο Τεντόγλου » στο Άλμα εις μήκος

 

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ., επίδοση που έπιασε στο 6ο και τελευταίο άλμα του ανατρέποντας όλα τα δεδομένα, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 4ος στην κατάταξη.

Μετά από ένα απίστευτο σε εξέλιξη αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε να φτάσει στο τελευταίο άλμα του για να κάνει την τέλεια “πτήση”, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του κορυφαίου άλτη με τον οποίο πήγε στο Τόκιο, μετά το 8.60 που είχε φέτος ως καλύτερη επίδοση στον κόσμο.

Πατώντας μόλις 2 εκατοστά πίσω από το όριο, έφτασε στα 8.41 μ., επίδοση που είχε “πιάσει” κι ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία από το τρίτο άλμα του, όμως ήταν πολύ καλύτερος σε όλα τα υπόλοιπα άλματά του κι ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Στο πρώτο του άλμα ο Έλληνας πρωταθλητής πάτησε πολύ πίσω (12.7), αλλά πήδηξε δύο εκατοστά πάνω απ’ τον Ετσεβαρία (8.11), παίρνοντας εξαρχής “κεφάλι” στη μάχη για το χρυσό μετάλλιο. Στο κλείσιμο της πρώτης σειράς, ωστόσο, ο Μέικελ Μάσο ήταν εκείνος που έκανε το μεγαλύτερο άλμα στα 8.21.

Στο δεύτερη σειρά αλμάτων ο Ετσεβαρία ήταν άκυρος, όπως κι ο Τεντόγλου με τον Μάσο να διατηρεί το προβάδισμα στο 8.21, καθώς πήδηξε μόλις 8.05. Στην τρίτη σειρά, ωστόσο, ο Ετσεβαρία έκανε ένα πολύ μεγάλο άλμα στα 8.41 μ., ανεβαίνοντας πρώτος, την ώρα που ο Τεντόγλου έκανε δεύτερο σερί άκυρο άλμα, μένοντας στην τρίτη θέση.

Στην εκκίνηση της επόμενης τριάδας αλμάτων για τους πρώτους οκτώ αθλητές του μήκους, ο Τεντόγλου έμεινε στα όρια του πρώτου άλματός του (8.10), πηδώντας 10.9 εκατοστά πίσω από το ανώτατο επιτρεπτό όριο, με τον Αμερικανό Τζούβεν Χάρισον να τον προσπερνάει στο 5ο άλμα του με 8.15.

Στο δικό του πέμπτο άλμα, ο Έλληνας πρωταθλητής πάτησε 12.4 εκατ. πίσω από το όριο κι έπιασε στο 8.15 τον Χάρισον, αλλά είχε συνολικά καλύτερα άλματα από τον Αμερικανό και ξαναμπήκε στα μετάλλια. Το… θρίλερ, ωστόσο, είχε και συνέχεια.

Ο Ισπανός Κάσερες με άλμα στα 8.18 στην έκτη προσπάθειά του έριξε τον Τεντόγλου στην 4η θέση, όμως κάπου εκεί “μίλησε” η κλάση του 23χρονου Έλληνα πρωταθλητή.

Έκανε το τέλειο άλμα στην 6η προσπάθειά του κι όχι μόνο ξαναμπήκε στα μετάλλια, αλλά κατέκτησε το χρυσό (απ’ τη στιγμή που οι δύο Κουβανοί είχαν τεθεί εκτός, λόγω τραυματισμών) σε μία ιστορική στιγμή για τον ελληνικό στίβο, καθώς εκτός των άλλων ήταν και το πρώτο μετάλλιο που κατέκτησε Έλληνας αθλητής στο μήκος σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με ελληνικό τρόπο πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας άλτης γιόρτασε την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος με συρτάκι, αφού ο Ζορμπάς έπαιζε από τα μεγάφωνα του σταδίου.

Ο Τεντόγλου ήταν τυλιγμένος με την ελληνική σημαία και την είχε μαζί του και στο βάθρο.

 

Η τελική κατάταξη

1.ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ (ΕΛΛΑΔΑ)       8.41     –ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ–

2.Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία (Κούβα)  8.41     –ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ–

3.Μέικελ Μάσο (Κούβα)             8.21     –ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ–

4.Εουσέμπιο Κάσερες (Ισπανία)     8.18

5.Τζούβεν Χάρισον (ΗΠΑ)           8.15

6.Γιούκι Χασιόκα (Ιαπωνία)        8.10

7.Τομπίας Μόντλερ (Σουηδία)       8.08

8.Φιλίπο Ραντάτσο (Ιταλία)        7.99

 

Με χρυσό μετάλλιο στο στήθος ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ στο μονό σκιφ ανδρών

 

 

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (1/8) από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Στέφανος Ντούσκος. Ο Έλληνας ολυμπιονίκης ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο μονό σκιφ ανδρών και έφερε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο γνωρίζοντας την αποθέωση κατά την άφιξή του στο “Ελ. Βενιζέλος”.

 

 

Ένα δυνατό και σημαντικό μήνυμα έλαβε η πολιτεία με αφορμή το ξέσπασμα κραυγής του αθλητή ΘΟΔΩΡΗ ΙΑΚΩΒΙΔΗ μετά τον προκριματικό της κατηγορίας των 96 κιλών στην άρση βαρών και τις επιδόσεις του.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν προσφέρουν μόνο χαρές και μετάλλια. Για κάποιους δυστυχώς αποτελούν τη δυσάρεστη επιβεβαίωση ότι παλεύουν μόνοι. Οι αντίξοες συνθήκες που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια ο μοναδικός εκπρόσωπος της άρσης βαρών για την Ελλάδα στο Τόκιο Θόδωρος Ιακωβίδης, τον οδήγησαν σε κατάθεση ψυχής.

Ολυμπιακοί Αγώνες – Ξέσπασμα Ιακωβίδη | “Είναι λυπητερό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή επειδή δεν σου παίρνει λεφτά”

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης έδωσε τον τελευταίο του αγώνα με το εθνόσημο στο Τόκιο και οι δηλώσεις του θα συζητηθούν τις επόμενες ημέρες, με την ελπίδα να αλλάξει κάτι για αυτή τη κατάσταση που έχει περιέλθει ο ελληνικός αθλητισμός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης για τον αγώνα του, στον προκριματικό της κατηγορίας των 96 κιλών στην άρση βαρών και τις επιδόσεις του.

Τόκιο 2020:  ο αθλητής της Άρσης Βαρών Θοδωρής Ιακωβίδης που με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το άθλημά του καθώς δεν μπορεί οικονομικά να στηρίξει την όποια προσπάθειά του, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Απηυδισμένος ο 30χρονος αθλητής του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ότι σταματάει τον αθλητισμό αφού δεν μπορεί να ανταγωνιστεί – συναγωνιστεί τους αντιπάλους του, που προπονούνται επαγγελματικά, έχουν τα προς το ζην και εξασφαλισμένη εργασία.

«Συγγνώμη εάν κάποιοι νομίζουν πως το βάζω στα πόδια. Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου.

Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου» είπε ο αθλητής ο οποίος συγκίνησε ακόμα και τον Γιάννη Αντετονκούμπο ο οποίος δήλωσε δημόσια τη στήριξή του στον αρσιβαρίστα ο οποίος έφτασε στους Ολυμπιακούς όμως δεν κατάφερε να προκριθεί για να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο.

Η Φαίη Μαυραγάνη που φιλοξένησε τον Ιακωβίδη στην εκπομπή της στο OPEN TV το πρωί, έδειξε να συγκλονίζεται από την ιστορία του ενώ δήλωσε ότι ντρέπεται που η Ελλάδα δεν μπορεί να στηρίξει κορυφαίους αθλητές σαν τον γνωστό αρσιβαρίστα.

 

Και συνεχίζουμε … αφού συγχαρούμε όλες τις συμμετοχές ανεξαρτήτου αποτελέσματος 

Από εκεί και πέρα, στη μάχη των προκριματικών ρίχνεται το σπουδαίο τρίο του ελληνικού επί κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Ελένη Πόλακ.

Ολυμπιακοί Αγώνες – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Δευτέρας 

ΕΡΤ 1

  • 03:00-06:00 ΣΤΙΒΟΣ – 4η μέρα – Πρωινά αγωνίσματα
  • 03:00 – ΣΦΥΡΑ (Α) – Προκριματικά – GROUP A
  • 04:20 ΜΗΚΟΣ (Α) – Τελικός
  • 04:30 ΣΦΥΡΑ (Α) – Προκριματικά – GROUP B
  • 04:38 200μ. (Γ) – 2η προκριματική σειρά
  • 06:00-07:00 ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ – ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1/8
  • 10:00-12:00 ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ – 87k (Γ)
  • 13:00-16:00 ΣΤΙΒΟΣ – 4η μέρα – Απογευματινά αγωνίσματα
  • 13:20 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Γ) – Προκριματικά – GROUP A
  • 13:20 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Γ) – Προκριματικά – GROUP B

 

ΕΡΤ 2

  • 03:35-06:00 Επαναλήψεις
  • 06:00-12:00 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: 470 (Γ)-(Α) – 9η & 10η ιστιοδρομία & ΖΑΠΙΝΓΚ
  • 08:00-09:20 ΠΟΛΟ (Α): ΣΕΡΒΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ & ΖΑΠΙΝΓΚ
  • 09:00-11:30 ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: ΟΜΑΔΙΚΟ – Προημιτελικά & ΖΑΠΙΝΓΚ
  • 09:00-11:00 ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: 3μ. (Α) – Προκριματικοί
  • 11:00-13:40 ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ – Τελικοί Οργάνων
  • 13:40-16:00 ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: ΟΜΑΔΙΚΟ – Φάση 16
  • 16:00-16:45 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ – ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ (Μ)

ΕΡΤ 3

  • 03:00-04:00 ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΦΑΣΗ “16” (Ζ)
  • 04:00-05:15 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Α’ ΟΜΙΛΟΣ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (Ζ)
  • 05:15-05:30 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
  • 05:30-06:45 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Α’ ΟΜΙΛΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ (Ζ)
  • 06:45-07:00 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
  • 07:00-07:40 ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΦΑΣΗ “16” (Ζ)
  • 07:40-09:40 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΓΑΛΛΙΑ – ΗΠΑ (Ζ)
  • 09:40-10:45 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ, ΙΣΠΑΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζ) Ε: 09:30
  • 10:45-11:00 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
  • 11:00-13:00 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ (Ζ)
  • 13:00-13:30 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: ΙΑΠΩΝΙΑ – Ν. ΑΦΡΙΚΗ (Ζ)
  • 13:30-15:30 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΤΟΥΕΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ (Ζ) ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ
  • 15:30-15:45 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
  • 15:45-17:45 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΕΝΥΑ (Ζ)

ΕΡΤ SPORTS

  • 10:00-10:45 ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ 87κ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Ζ) Αρασέ 10:00-10:45 Ζετέ 10:53-11:40
  • 12:00-12:30 ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΠΡΙΝΤ (Γ) ΤΕΛΙΚΟΙ (Ζ)
  • 14:00-15:45 ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ +87κ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Ζ) Αρασέ 14:00-14:45 Ζετέ 14:53-15:40

ΕΡΤ SPORTS 2

  • 14:00-16:00 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ (Ζ)

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

 

Peakupnews

Αγάθη Ρεβύθη

Πηγές : Sport24

In.gr – Open TV

- Advertisment -spot_img

Most Popular